perjantai 30. joulukuuta 2011

Mukavaa alkavaa vuotta

Joulun aika rupee olemaan ohi ja suunnataan kohti tulevaa vuotta! :) Sen sitten näkee myöhemmin, että mitä se vuosi tuo tullessaan... Mielenkiinnolla sitä odotamme!! Kiitos kaikille, jotka täällä on käyneet lukemassa meidän perheen joulunodotusta ja touhuilua!! <3 On ollut ilo lukea teidän ihania kommentteja. Palaan tänne ihan varmasti välillä piipahtamassa, mutta enempi tulee kuitenkin kirjoiteltua tänne.

Oikein ihanaa alkavaa vuotta jokaiselle!!! <3

tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkeisiä tunnelmia

Joulun herkkutarjotin


Joulukuusi, verhot jäivät tänä vuonna vaihtamatta, mutta tuli se joulu siltikin ;)
Joulu on saatu viettää ihanassa tunnelmassa ja rakkaiden ympäröimänä!! <3 Kyllä oli niin ihana rentouttavat päivät!! Jouluaattona meillä oli paljon ihmisiä kyläilemässä. Porukalla syötiin, sopu sijaa antaa meidän tosi pienessä keittiössä. Minä ja mieheni syötiin puoliksi eteisen puolella, mutta ei se mitään. Siinä oli oma fiiliksensä! ;D Kaikki sai kuitenkin syödä kyllikseen ja rauhassa. Lapset jaksoivat tosi hienosti odottaa pakettien avaamista. Aaton ohjelmaan kuului kahden vanhimman kitara-basso esitys Petteri Punakuono, säestyksen mukana me muut sitten saatiin laulaa. Hienosti pojat soittivat!! <3 Neiti soitti meille isolla kanteleellaan ja kaksi keskimmäistä luki Jouluevankeliumin. Joulupukkia meillä ei ole koskaan käynyt, tänä vuonna vaari pukeutui joulupukin pukuun ja jakoi paketteja. Nuorimmainen oli silti ihan kauhuissaan, vaikka tiesi pukin olevan vaari. Ehkä ihan hyvä niin, että ei olla joulupukkia meille tilattu! ;D :D Paketteja tuli tosi kohtuullinen määrä lapsille. Itsekin sain tosi ihania lahjoja!! <3 Mieheni oli ostanut minulle Muumi-mukin ja farkkukantisen Raamatun. Yöpuku kuuluu joka jouluun, ne äitini ostaa aina koko perheelle. Myös muita tosi ihania juttuja sain, villasukkia, paidan, huivin, pyyhkeen ym.

Joulupäivä meillä on aina ollut perinteisesti yöpuku päivä. On niin ihanaa, kun kaikki saa uudet yökkärit ja sitten ne päällä vaan maataan ja ihaillaan uusia juttuja. Sitä päivää kaikki aina odottaa, kun saa vaan olla, eikä kenelläkään ole kiire yhtään mihinkään! <3 Tänä vuonna tehtiin pieni reissu lääkäriin nuorimman kanssa, mutta onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin, vaikka vähän epäilimme. Tapaninpäivä meni ihan samoissa tunnelmissa, kun Joulupäiväkin. Makailtiin, syötiin, pelattiin uusia pelejä, oltiin yhdessä. Ihanaa!! <3

Tänään me käytiin sitten vähän kaupoilla kiertelemässä, mitään suurempia ostoksia ei tehty, nuorimmalle löytyi vihdoinkin collegehousut, jotka ei putoa päältä. Kun lähes kaikkia housut putoo päältä, niin sopivien löytyminen on ollut pitkän etsinnän tulos. Nyt iloitsen todella noista edullisista housuista! :D Pienet ne on ilot... ;D Illalla, kun kotiin tultiin, niin sähköt oli poikki melkein kaksi tuntia. Oli kyllä ihana hetki, kun laitettiin tosi paljon kynttilöitä palamaan ja oltiin kaikki olohuoneessa. Kaksi nuorinta teki uusia palapelejä ja lukivat uusia kirjoja. Minä ja mieheni luettiin omia kirjojamme ja kaksi vanhinta pelas Ds konsoleillaan. Kaksi nuorinta oli aluksi ihan kauhuissaan, mutta tottuivat sitten siihen, että ei sähköjä ole. Takassa ollut tuli lämmitti ja valaisi. Onneksi kuitenkin sähköt palasivat!! Muuten pärjää hyvin, mutta ettei pakasteet sula pakastimessa, se oli ainoa huoli.

Mä jatkan tämän blogin päivittelemistä pitkin vuotta, koska nyt jo mielessä kaikkia uusia ideoita, mitä ihanaa vois toteuttaa. :D Muutaman vuoden harkinnan jälkeen mulla on pystyssä ympärivuotinen blogi. Suurin osa siellä kirjoitettavista asioista on ihan varmasti allergiaperheen arkea ja mitä siihen kuuluu. Toki matkaan mahtuu varmasti paljon muutakin, mutta jotenkin nyt tuntuu sille, että saa purkaa omia ajatuksiaan välillä hiukan rankoistakin päivistä. :) Jos joku haluaa lähteä sinne mukaan, niin tervetuloa!! :) Tässä osote: http://elamaahetkessa.blogspot.com/

Oikein ihania vuoden viimeisiä päiviä!!! <3 <3

lauantai 24. joulukuuta 2011

Jouluaatto

Oikein rauhallista, ihanaa ja Siunattua Joulua kaikille!!! <3
Piparin tuoksua, tonttujen juoksua,
siinäkö joulu on?
Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta,
siinäkö joulu on?
Joulu saapuu jokaiselle,
lapselle ja aikuiselle.
Sydämiimme joulun lahja
seimen luona annetaan.

Tähti ja kuusi, lyhtykin uusi,
siinäkö joulu on?
Lapsenko juhlaa,
paljon kun tuhlaa,
siinäkö joulu on?
Joulu saapuu jokaiselle,
lapselle ja aikuiselle.
Sydämiimme joulun lahja
seimen luona annetaan.




perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeskymmeneskolmas


Meillä on tänään ollut ihanan rentouttava päivä!! <3 Aamusta vaihdettiin petivaatteet ja pestiin vessat. Sitten lähdettiin käymään haudoilla, oli kyllä niin ihanaa siellä ihan rauhassa kävellä ja katsella!! <3 Kynttilöitäkin oli jo paljon siellä tuotuna. Kaunista!! Viimeiset jouluruuat käytiin hakemassa, kun aina sitä huomaa, että jotain puuttuu... Nyt kaikki kunnossa!! :) Iltapäivästä käytiin polskuttelemassa kylpylässä. Nuorimmainenkin halusi laskea isosta liukumäestä vanhimman veljensä kanssa. Ensimmäinen kerta, kun sain itsekin siellä rentoutua. Oli ihanaa!! <3 Ystäviä käytiin tervehtimässä ja viemässä pieni joulu muistaminen. Illan mittaan kävi ystäviä täällä vielä piipahtamassa. Illasta saatiin vielä ihanat ystävät kylään!! <3 Ihana päivä siis ollut kaikin puolin meillä!!! Nyt hiljennytään joulunviettoon ja joulunsanomaa kuuntelemaan. Yksi yö vielä! :) Joulukalentereita on täällä availtu ja tosi ihania yllätyksiä niistä jokaisesta tullut!!! Lapset ovat olleet niin innoissaan niistä!! Suuret kiitokset kaikille, jotka meidän joulukalenteriin ottivat osaa!!! <3

Oikein rauhaisaa yötä kaikille!! <3

torstai 22. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeskymmenestoinen

Joulupallojen jako

Nuorimmaisen lemppari koriste


Kummitädiltäni saadut enkelit ovat ilahduttaneet meitä jo 15 vuoden ajan

Nuorimmainen koristelu puuhissa, edes väärinpäin oleva yöpaita ei haittaa.. ;)


Koristeltu kuusi, valaistus vähän huono...
Eilen kasattiin kuusi ja koristeltiin se!! <3 Kyllä on ihana joulutunnelman luoja. Lapset olivat ihan innoissaan koristelusta, niikun joka vuosi! :D Tänään on sitten haettu todistukset jo aamulla tosi aikaisin. Kaikilla lapsilla todella hyvät todistukset. Loman alun kunniaksi käytiin oikein ravintolassa syömässä. Kierreltiin vähän kauppoja ja käytiin neidin kanssa röntgenissä. Sit nopsasti vaatteiden vaihto juhlavaatteisiin ja käytiin ilahduttamassa vanhuksia vanhainkodilla ja terveyskeskuksessa. Meitä oli pieni porukka seurakunnasta, lauloimme ja neiti soitti kannelta ja luettiin jouluevankeliumi. Olivat hoitajat ja asukkaat/potilaat tosi mielissään. Osa jopa lauloi meidän kanssa tuttuja lauluja! Jäi itelle tosi hyvä mieli!! Kiva nähdä ilahtuneita ihmisiä!! <3 Lapset olivat tosi hienosti ja lauloivat reippaasti. Heistäkin oli kivaa siellä!! :) Kaksi yötä......... ;) Jännitys tiivistyy....

Rauhallisia joulunalus päiviä!!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeskymmenesensimmäinen

Kolme yötä jouluun on.... Tänään koulaisilla olikin herkku- ja lautapelipäivä. Lähtivät ihan innoissaan kouluun!! :D Tonttulakinkin sai halutessaan viedä. Isommat pelaa kuulemma kummioppilaiden kanssa niitä pelejä. Kiva päivä ihan varmasti tiedossa! Meillä on mieheni kanssa tänään siivouspäivä, neidillä viimeinen kanteletunti, illasta nuorimman kerhon joulujuhla ja jossain vaiheessa olis tarkoitus vielä hakea loput jouluruuat. Kinkun haku on kyllä vasta huomenna, mutta kaikki muut. Oli niin ihana yllätys, kun kaupasta löytyi laktoositonta perunalaatikkoa!! <3 Mun joulu pelastettu!! :D Itse kun en niitä laatikoita osaa tehdä ja muissa kaikissa tuota laktoosia on. Saa nähdä sitten, että minkä makuista se on. Toivottavasti olis hyvää! Kinkun ja perunalaatikon kun saan joulupöytään, niin se riittää mulle. Toki muitakin ruokia maisteltua tulee, mutta nuo on sellaiset, mitkä mä haluan joulupöytään. Onko muilla joku tietty ruoka, mitä pitää joulupöydässä olla?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeskymmenes



Jännitys vaan tiivistyy... :D Enään 4 yötä jouluun. Kyllä on ihanaa!! <3 Tänään on luntakin taas sadellu, toivottavasti aattona olis edes vähän lunta maassa. Mutta tulee se joulu ilman sitäkin! Tänään me päästiin katsomaan kahden lapsen joulujuhla näytelmiä. Ekaluokkalaiset esittää aina tuossa koulussa Joulukuvaelman, neiti soitti kannelta ja hienosti menikin!! :) Kutosluokkalaiset olivat harjoitelleet hienon näytelmän, Joulupukille piti saada muori! Oli kyllä tosi hauska!! Meidän kutosluokkalainen selvisi siitä tosi hienosti!! Kyllä joulujuhlissa on aina se oma tunnelmansa!! <3 Huominen vielä koulua ja sitten torstaina todistusten jako. Neiti oli hiukan harmissaan, kun hän ei saa ollenkaan numeroita... ;) No onneksi kuitenkin jollain tavalla se arviointi on tehty!!

Jännittävää loppuviikkoa kaikille!! <3

maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulukuun yhdeksästoista



Tämä on äitini tekemä, mun mielestä tosi kaunis! <3
Jouluviikko!! <3 Äkkiä tämä syksy on mennytkin!! Nyt jo jouluviikkoa mennään... Joulukortteja on kertynyt portaikon seinälle jo iso kasa. Mulla on iso suku ja niin moni ihana ihminen muistaa meitä jouluisin joulukortilla. Toinen toistaan kauniimpia kortteja. Joulukortit on kyllä niin kauniita! Tänä vuonna tosi moni on itse tehnyt kortteja ja mitä itse valmiita kortteja osittain ostin, niin olivat nekin tosi kauniita.

Ihanaa Jouluviikkoa kaikille!! <3

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeksastoista

Ihanaa neljättä adventtisunnuntaita kaikille!! <3
Meillä tänään tiedossa seurakunnan joulujuhla. Neiti pääsee kanteleella soittelemaan, kun itse halusi. On niin innokas esiintymään  joka paikassa!! ;) Jouluaatto lähestyy kovaa vauhtia... Ja meno täälläkin sen mukaista. Onneksi on kaikkea kivaa tekemistä ens viikolle, niin päivät menee varmasti tosi nopsasti. Aatonaattona on tiedossa koko perheen yhteinen kylpyläreissu. Sitä lapset odottaa jo ihan innoissaan.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukuun seitsemästoista

Vähän piti saada lumikuvaa tähän, kun ulkona ei sitä ole... Kaksi vuotta sitten oli tämmöiset kinokset. Vanhan kodin pihasta otettu kuva. Nuorimmaista ei juuri näy. Ovat isänsä kanssa hakemassa puita.


Tasan viikko enään jouluaattoon!! :) Kyllä rupee jännitys käymään täällä melkein käsinkosketeltavaksi... ;D Tänään viedään viimeiset paketit saajilleen, kun kaikki eivät tuossa viikolla olleet kotosalla, kenelle vielä oli viemättä.. Yhdet villasukat vielä tuossa tekemättä, mutta niistäkään ei enään kauheesti puutu, joten valmistunevat jouluksi. Muutamaa syötävää lahjaa tässä vielä mietin, että josko ne kävis hakemassa.. Nähtäväksi jää!! :) Me saatiin eilen aivan mahtavan hieno joulukuusi!! Se oli tehty vihreistä kuulista. Se on kyllä niin upee, että ensi vuonna kyllä sellainen meinataan tehdä myös!! Jos vielä tänä vuonna ehtis, niin yhdelle voisin sellaisen antaa lahjaksi. Mutta idea oli kyllä niin hyvä!! <3

perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulukuun kuudestoista

Neiti sai fysioterapeutiltaan tuon vasemmalla olevan ihanan tontun ja oikealla oleva tonttu saatiin joulumuistamiseksi

Vanhimman tekemä lyhty


Kylläpä aika on mennyt nopeesti... Vähän yli viikko enään Jouluaattoon!! :) Kyllä sitä onkin odotettu!! Viimeisiä jouluvalmisteluita vielä tehdään ja uunin pesu odottaa vielä. Ens viikolla joulusiivousta, kaupassa käyntiä ja lasten joulujuhlia. Eilen vanhin tuli koulusta aivan ihanan lyhdyn kanssa. Oli ihan itse sen tehnyt!!! <3 On kyllä tosi hieno!! Yritin illalla ottaa siitä kuvia, mutta hiukan epätarkkoja tuli.. Mutta eiköhän siitä selvää saa!! Illasta juhlitaan kaverisynttäreitä ja sit aloitetaan viikonlopun vietto.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

torstai 15. joulukuuta 2011

Joulukuun viidestoista







Eilen innostuin tekemään lahjakakut jo, vaikka ajattelin ne tehdä vasta ens viikolla... Mutta ei ollut mitään tekemistä, niin ajattelin ne tehdä. Nuorimmainen auttoi kyllä kovasti siinä hommassa! :D Neljä karkkikakkua menee ystäville joululahjaksi ja eilen niitä jo muutama vietiin lahjansaajille. Meillä kun olis ollu innokkaita syöjiä niille, niin parempi heti toimittaa turvaan. Toiseksi vanhimman kaverisynttäreille tein suklaalla kuorrutettuja vaahtokarkkeja. Niitä kävi tarkka makutuomari maistamassa ja totesi, että ovat hyviä! Myös turkinpippuri-valkosuklaakarkit on tehtynä.

Iloa torstaihinne!! :)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Joulukuun neljästoista



Sain eilen pysymään kasassa ne suklaapallot sen rahkan avulla, ei siis tarvita välttämättä sitä tuorejuustoa. Kuulemma olivat hyvän makuisia! ;) Meinaan laittaa ne tänään pakastimeen, ettei ne häviä tässä ennen joulua.. Ohjeen näihin löysin täältä. Muutamia pieniä hommia olis vielä tehtävänä, mutta ei kyllä kauheesti. Ihanaa, kun ens viikon saa sitten rauhassa viettää lasten joulujuhlissa! :) Kaksi lapsista esiintyy koulun joulujuhlassa. Eilen neiti harjoitteli esiintymistä varten, eikä välttämättä ollut kaikista paras päivä harjoitella... Mutta tänään uusi päivä ja uusi yritys!! :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! <3

tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulukuun kolmastoista





Aamusta päästiin nuorimman kanssa heti pulkkamäkeen!! :) Voi että kun oli niiiin kivaa!! Ihanaa, kun lumi ei ole sulanut pois, vaikka välillä on siltä uhkaavasti näyttänytkin. Lapset saivat mummon virkkaamat Angry Birdsit, ovat kyllä tosi hienot!! Pitihän niistä sitten ottaa tännekin kuva ihailtavaksi. Tänään olis tiedossa neidin soittoharjoitukset kaverinsa kanssa, kun esiintyvät koulun joulujuhlassa ja sit jos sais tehtyä yhdestä blogista löydettyjä suklaaherkkuja. Siinä oli ohjeessa vaan käytetty tuorejuustoa ja mulla on rahkaa, niin mietin, että mahtaakohan tuolla rahkalla onnistua... Täytynee käydä kaupassa uudestaan ja hakea tuorejuusto. Kun pitäis pystyä palloja niistä pyöritteleen, niin rahkan kanssa ei ehkä onnistu.. Niitä olis tarkoitus jouluksi tehdä  ja sit uusi satsi valkosuklaa-turkinpippuri herkkuja. Jotain pientä näiden lisäksi vielä on hakusessa, että mitä vois jouluna sitten napostella. Ehkä mä jotain keksin!!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdestoista









Tänään käytiin nuorimmaisen kanssa ostamassa meille joulukukka!! <3 Oli niin kaunis tulilatva. Meille kun ei hyasinttia eikä joulutähteä voi ostaa. Onpahan edes joku jouluinen. Tuossa kukassa on vielä ihanaa kimalletta. Kyllä nyt kelpaa! ;) Vihdoin pääsin ottamaan lumiukoista kuvaa, mutta kuvat vaihteeksi sinisiä... Kuulemma kameran säädöt ihan pielessä. Täytyy yrittää ens kerralla kuvia ottaessa muistaa se juttu! Kyllä mä senkin vielä opin!! ;D

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulukuun yhdestoista








Terveiset joulutorilta!! :)

Ihmisiä oli liikkeellä tosi paljon ja ilmakin suosi meitä. Vaatetta oli niin paljon päällä, että yhtään ei palellut! Kiva tietty niin!! Myyntiä oli tosi paljon! Olin todella yllättynyt siitä, mutta eipä ollut turhaa se näpertäminen. Tunnelma oli kyllä ihana! Kaikki oli joulumielellä, niin oli mukavaa siellä olla. Muutamia ystäviä ja sukulaisiakin siellä kävi tervehtimässä. Ennen torille menoa mietin, mikä kaikki voi mennä pieleen, mutta ihan turhaa oli! Mieli on todella iloinen ja kiitollinen!! <3 Nyt hyvällä mielellä saunaan ja sitten varmasti pian uni tulee.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! <3

Muutama kuva joulutorilta, tosin jostain syystä kuvat ihan sinisiä, tuo taito kun ei mikään kauheen hyvä vielä ole... Päivä rupes just valkeneen, kun niitä otin... Mutta kai niistä jotain selvää saa!! ;)

lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulukuun kymmenes





Vielä ehdin tehdä päivityksen tämän vuorokauden puolella!! ;) Jouluvalmistelut rupee olemaan jo hyvällä mallilla. Tänään lapset kävivät ulkona tekemässä kolme lumiukkoa. Ne ovat tosi hienoja!! :) Pimeys ehti vaan yllättämään, niin en ehtinyt ottaa kuvaa valosalla. Maanantaina viimeistään sitten ne ikuistetaan! Laitan tännekin kuvia. Ihanaa, kun on lunta!!!! <3 Tai loskaahan tuo tuntuu olevan, mutta ihan lumesta kyllä käy. Huominen sitten meneekin mukavasti markkinoilla!

Mukavaa pyhäpäivää kaikille!! <3

P.s. Kuvat on neidin huoneesta, ihan itse on koristellut!! :)

perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukuun yhdeksäs








Tänään viimeistellään markkinoille kaikki loput, onneksi nyt ei enään ihan kauheesti olekaan jäljellä. Sunnuntaina sitten näkee, että minkälainen ilma on. Toivottavasti ei satais vettä!! Pellavaisia sydämiä löytyy kolmea eri kokoa, enkelikännykkäkoruja, kaula- ja rannekoruja, saippuoita, huopasia joulukelloja, enkelityynyliinoja, sytykeruusuja... Olikohan siinä kaikki, mitä jo valmiina on!! Ainakin suurin osa.. Onhan se ihanaa päästä kokemaan se joulutori näin myyjänkin osassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

torstai 8. joulukuuta 2011

Joulukuun kahdeksas

Tänään päästiin lasten kanssa katsomaan helluntaiseurakunnan Matka ensimmäiseen jouluun. Oli kyllä tosi vaikuttava kokemus. Upeesti oli tehty kaikki lavasteet ja näyttelijätkin olivat hyviä. Oli kiva kiertää lasten kanssa siellä, nuorimmainenkin jaksoi tosi hienosti! Vaikka ensin alkuun siellä odottaessa näyttikin hiukan toisenlaiselta.... ;) Neiti oli koulun kanssa jo käynyt sen katsomassa, mutta oli ihan innoissaan toisellakin kierroksella. Kiva oli päästä hetkeksi hiljentymään ja kuuntelemaan Joulun sanomaa.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulukuun seitsemäs


Stockmannin jouluikkuna



Tänään on arvonta jo suoritettu!! :) Meillä arvonta tapahtui niin, että laitoin kaikkien nimet lippiksen sisään ja nuorimmainen toimi arpojana.

Arvonnan voitti Anne V, kommentilla: Parasta on itse jouluun valmistautuminen, perhe, tuoksut, tunnelma jne. !! Lämpimät onnittelut!! Laitathan yhteystietojasi sähköpostiini prinsessaneiti@gmail.com, niin saan paketin mahdollisimman pian postiin. Kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille!! <3

Meillä on tänään vähän postihommia tiedossa ja muutama joulukortti käydään pudottamassa saajien postilaatikkoon. Sitten rupee olemaan lähes kaikki paketit ja kortit toimitettuna!! :) Eli hyvällä mallilla ollaan senkin suhteen. Myös joulumarkkinoiden viimeistelyä olis tiedossa. Sydämistä uupuu vielä ripustusnaruja ja sit täytyy käydä hakemassa jotain kangasta siihen pöytään. Mutta onneksi ei ihan kauheesti hommia senkään suhteen! Voidaan siis rauhallisin mielin mennä kohti viikonloppua!! <3

tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukuun kuudes

Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille!!

Tässä toiseksi vanhimman tekemä Itsenäisyyspäivän lippu. Se on koristanut siitä lähtien kotiamme aina joulun aikaan, kun se kotiimme tuli. :) Tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni, hirmuinen määrä on ollut täällä lukijoita!! Oikein ihanaa joulunodotusta!! Me lähdetään nyt katsomaan paraatia (tai millä nimellä se kulkee) ja juhlistamaan synttärisankaria!!

maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukuun viides


Vanhimman koristeet

Neidin koristelemaa



Löytyihän ne joulukoristeetkin lopulta!! :) Tässä lasten omakoristelemia huoneita. Olivat niin tyytyväisiä, kun saivat vihdoin ne!! Ja arvasin ihan oikein, siellä vaatehuonevarastossahan ne olivat... Ite meinaan vielä kahden vanhimman tekemät enkelit laittaa seinälle, kunhan keksin, että mihin kohtaan. Ne on niin ihanat! Ovat tehneet kerhossa ne, siitä on jo monta vuotta... Huomenna meillä juhlistetaan toiseksi vanhimman synttäreitä ja päästään katsomaan puolustusvoimien paraatia. Lapset odottaa ihan kauheesti sitä! :) Ja illasta vielä päästään ihailemaan ilotulitusta. On siis kiva päivä tiedossa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukuun kolmas









Tänään ollaan ahkeroitu keittiössä!! :) Kun huomasin, että eihän tässä ole  joulua ennen vapaita viikonloppuja, niin tänään tehtiin sitten kasa kaikkia leivonnaisia. Osa itselle ja osa lahjaksi. Vielä ennen joulua teen joulutorttuja ja tavallisia pipareita. Kahden nuorimman piparitaikina odottaa jääkaapissa leipomista, sen annan jähmettyä huomiseen saakka. Yritin tehdä siitä pipareita, mutta aika huonolla menestyksellä... Mutta sain aikaiseksi After Eight muffinsseja, valkosuklaa-turkinpippurikarkkeja, sitten sellainen mihin tuli sulatettua suklaata-vaahtokarkkia-täytelakuja-piparin murusia ja joulusydämiä (mistä ei kyllä tullut mitään kauheen kauniita...). After Eight muffinssit on jo pakastimessa, kun oli niin innokkaita apulaisia syömiseen... ;) Piparkakkutalon ostin valmiina ja sen sain koristeltua, huomenna olis tarkoitus kasata. Saa nähdä mitä siitä tulee...

perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun toinen



Tänään nuorimmainen toi kerhosta tullessaan aivan ihanan tonttukoristeen!! <3 Kyllä meillä on taitava poika!! :) Oli niin onnessaan, kun sen kanssa sieltä ovesta tuli. Ja kyllähän tämä on tosi hieno!! :) Eilen ruvettiin kaivamaan joulukoristeita esiin, mutta niitä ei sitten löytynytkään... Täytyy varmaankin tyhjentää tuo vaatehuonevarasto kokonaan.. Kyllä ne vielä jostain laatikosta löytyy!! Muutto on jossain suhteessa hyvä juttu, mutta sitten kestää aika kauan ennenkun löytää etsimänsä... No, huomenna on aikaa sitten siihen!!

Ihanaa viikonloppua kaikille!! :)

torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuun ensimmäinen

Arvonnan palkinto
Kyllä tätä päivää onkin odotettu!! :) Lapset olivat aamusta niin iloisina, vaikka sairastavat, kun sai luukut avata. Illan Toljanteria odotetaan ihan innolla, jopa isotkin... ;D Toivottavasti ei olisi samanlainen pettymys, kun viime vuonna. Meillä ei lapset tykänneet sitä yhtään katella... Tänään aukeaa ensimmäinen luukku myös Histamiini dvd:ltä!! <3

Laitan myös arvonnan tähän pystyyn. Näkyykin olevan jo tosi monessa blogissa, mutta ei se mitään! :)

Jokainen voi osallistua yhdellä arvalla ja toivoisin kommentteja, että mikä Joulussa kaikista parasta! :)
Osallistua voi 6.12 klo 24 asti. Arvon sitten voittajan 7.12 ja pieni paketti lähtee samana päivänä matkaan. Arvonnassa voittona on pellavainen sydän ja enkelikännykkäkoru.

Ihanaa alkanutta kuukautta!! <3


Ensimmäinen luukku, kiitos paljon! :)

Ekstra yllätys koko perheelle, kiitos paljon! :) Ihanat leimasimet hävisi jo askartelijoiden mukana... ;)