torstai 18. lokakuuta 2012

Ikean reissu

Vihdoin ehdin Ikeaan ajelemaan!! :) Kun vielä syysloman aikana sinne eksyy, niin ihmisiäkin sitten sen mukaan siellä on... Mutta hyvin sinne sekaan mahduttiin. Mä niin tykkään noista nuottilaseista, purkeista ja papereista. Ovat niin kauniita!! Kuvassa näkyvien juttujen lisäksi matkaan lähti pari kynttilää ja muutama rulla joulupaperia. Nyt varmaankin on joulupaperit sitten ostettuna! :) Olis ihanaa päästä jo paketoimaan, mutta eipä ne paketit ehjinä jouluun saakka säily, jos nyt jo ne tekee. Vielä pitää mielensä malttaa! ;) Nuo teipit oli aika hauskat, kun niissä oli hiukan kuvioo. Ostin yhden paketin ja katotaan mihin sitä käytetään. Ainakin ihan yksiväriseen ruskeeseen paperiin ne sopii tosi kauniisti. Toki joihinkin muihinkin! :) Noita nuotti purkkeja ei enään montaa pakettia siellä ollut jäljellä ja kun kyselin, niin sain vastaukseksi, että niitä ei enään ole tulossakaan.. Olen kyllä onnellinen, kun itse niitä vielä sain. Ehkä yhden jätän itselleni, mutta joko suurimpaan tai keskikokoiseen laitan lahjaksi oma tekemiä jouluherkkuja. Sopivat niin kauniisti tuohon. Joku paperi olis ihana laittaa sinne. Katotaan josko joku sopiva löytyis.

Mukavaa torstaita pimeydestä huolimatta!! <3

4 kommenttia:

  1. Nuottipurkit- ja lasit!! *kuolaaa* :DD Aivan mahtavan näköiset!

    Voi, tulispa tännekin jo joulupapereita kauppaan, mä ostaisin heti! :D No, parin viikon päästä viimeistään on jo jouluhulinat täydessä vauhdissa monessa paikkaa. :)

    VastaaPoista
  2. On kyl nätit lasit. :)
    Mä olen laittanut nuotti kuvioteippiä akvaarion lasiin ja wc.n. hyllyihin. Blogistani löytyy kuvia näistä. ;)

    VastaaPoista
  3. Mä kyl niin kans ihastuin netissä noihin nuottijuttuihin!! :) Olivat juuri niin kauniit, kun kuvittelinkin. Eiköhän noita joulupapereita tosiaan ole kohta jo joka kaupassa, mutta kyllä se tunne on hassu, kun niitä ekan kerran aina näkee. Ja tänä vuonna kun nuo Ikean paperit ovat olleet kyllä tosi kauniita. En muista, että muina vuosina olisi noin kauniita ollutkaan.

    Kiitos Minttu vinkistä ja ideasta!! :) Täytyykin heti käydä kurkkaamassa sun blogia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit. :) Jätin vastauksen sinun kommenttiisi sinne.

      Poista