lauantai 5. lokakuuta 2013

Lauantai-iltaa


Meillä on ollut päivät yhtä hulinaa, tänään päätettiin ilta lopettaa katsomalla elokuva. :) Ja voin suositella ehdottomasti muillekin tätä leffaa!! Artturi Joulu Joulupukin poika oli tosi hyvä!! Meidän nuorimmainen saa harvemmin katsoa mitään K-7 elokuvia. Meillä ollaan tosi tarkkoja mitä lapset saa katsoa, kun niin herkästi menee yöunet, eikä ole mitenkään tarpeen pienten katsoa mitä sattuu. Kyllä niitä ehtii myöhemminkin. Tämä elokuva ei ollut pelottava ollenkaan, ei ollut mitään pahiksia, mitä yleensä aina joka leffassa on... Mutta vauhtia oli! :) Jopa meidän vanhinkin nauroi monessa kohdassa ja sanoi, että oli parempi, kun hän osasi ajatellakaan. Meillä siis tästä tykkäs ihan koko porukka!! Nuorimmainen sitten leffan jälkeen muisti muutamankin tosi hauskan kohdan, jolle sitten naurettiin vielä jälkeenpäinkin. Tämä on sellainen, joka kuuluu löytyä meidän joululeffa valikoimasta! ;)

Mä löysin ite vihdoin jonkunlaiset puikot ja jonkunlaisen langan. Niitä, mitä mä yritin hakea, niin ei löytynyt... Olisin neidille aloittanut villasukkien tekemistä, koska hänellä tuntuu olevan aika monet pienet... Mun vaaleanpunainen lankakerä oli kadonnut, tokikaan mä en muistanut neidiltä kysästä, että missähän se mahtaisi olla. Voisi löytyä jostain kätköistä. ;) Ajattelin, että pinkki-vaaleanpunaiset olis tosi kiva väri yhdistelmä. Itse niin paljon tykkään raidallisista sukista, mutta eipä nuo muutkaan vastaan laita, kun sellaisia teen. Muutamat parit uusia tarttee saada sinne joulutorille ja joululahjaksikin. Onneksi vielä mulla on aikaa siihenkin! :)

Huomiselle päivälle onkin suunnitelmissa ulkoilua koko perheen voimin, mikäli isot pojat mukaan haluaa lähteä. Mutta ainakin pienten kanssa ja illasta päästään seurakunnan kokoukseen. Kiva päivä siis tiedossa ja helppo ruoka, joka vaan törkätään uuniin. Sunnuntai päivien pitääkin olla rentoja, niin jaksaa taas paremmin ens viikon touhuilla! :)

Kauniita unia jokaiselle piipahtajalle!! <3

19 kommenttia:

  1. Perheen yhteiset leffa illat on ihania. <3 Oli perhe sitten 2 tai 12 henkinen. :)
    Teille tulis muuten aikasta kalliiksi lähteä koko perheen voimin elokuvateatteriin...

    Suloista sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  2. Ne on kyllä niin ihania hetkiä!! <3 Juuri mieheni totesi jossain kohtaa leffaa, että tätä hetkeä ei vaihtaisi mihinkään. Oli kyllä mukavaa porukalla katella!!
    Elokuvateatteri reissut on meidän perheessä kyllä niitä luksushetkiä... ;) Useimmiten tehdään niin, että osa menee kerrallaan. Kuitenkin niin, että kaikki pääsee yhtä monta kertaa. Tänä jouluna luultavastikin joulupukki tuo leffalippuja ainakin vanhimpaan päähän.. Näin vähän on ollut toivelistoilla. ;)

    Suloista sunnuntaita myös teille!! <3

    VastaaPoista
  3. Pitääpä katsoa kyseinen leffa - hiukan jo mietin sitä viime jouluna :) Itse tykkään raita-langoista, sillä ne antavat hiukan anteeksi, jos tulee kudottua epätasaista neuletta ;)

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo leffa kannattaa ihan ehdottomasti katsoa!! :) Totta tuo, raitalangassa on kyllä se tosi hyvä puoli. Nyt mä oon saanut sukkaa jo vähän pidemmälle. Värit oli noissa niin jouluiset, että taitaa päätyä jonkun joulupakettiin. ;)

      Poista
  4. Tämä pitääkin katsastaa! Listalla on myös Niko lentäjän poika, en ole sitäkään nähnyt.. Meillä ei siis lapsia ole, tykkään vain itse kovasti piirretyista :D Kestosuosikkini on Joulupukki ja noitarumpu, muistan kun kersana meillä oli se nauhotettuna VHS ja se oli ihan vanuva jo kun oli niin monta kertaa katsottu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen!! :) Mä en ole itsekään nähnyt Niko Lentäjän poikaa, mutta meillä lapset sen katsoi ja tykkäsivät kovasti. Mä myös tykkäsin ennen lasten syntymää katsella piirrettyjä! Ne vaan tempaa mukaansa ja usein ovat paljon kivempia, kun aikuisten leffat. :D

      Poista
    2. Tää oli ihana leffa!! Katsoin myös Nikon, se oli kyllä vähän pettymys :/ En oikein tykännyt siitä isukki-poro kuviosta.. Noh lapsiin se varmasti puree mutta mä olin ehkä vähän vaivaantunut.. Joulupukki ja noitarumpu pitää edelleen pintansa mun suosikkina :)

      Poista
  5. Pitääpä katsoa tuo elokuva, monta piirrettyä on tullut katsottua mutta tämä leffa on multa mennyt ihan ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli mullekin ihan uus tuttavuus!! :) Mutta Makuunista tämä sattui löytymään. Suosittelen kyllä katsomaan!

      Poista
  6. Piirretyt on kyllä siitä ihan parhaita, että voi katsella koko perhe. Usein näytellyt ja suomeksi dupatut jää itseltä katsomatta ja eihän se sitten samanlaista yhdessä oloa ole, jos joku puuhaa samalla jotain muuta. Jospa sitä nyt ennen joulua voitaisiin meilläkin löytää hetki, että katsottaisiin yhdessä leffa. Ihan rauhassa... Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Siksi niitä useimmiten lainataankin, että koko porukka voi niitä katsella. Kyllä meillä välillä tehdään niin, että mieheni katsoo isojen poikien kanssa poikien leffaa ja mä nuorimpien. Joskus vaan on kivaa, kun voi koko porukan voimin katsoa! :)
      Mä kans usein en jaksa leffaa katsoa vaan ja istua paikoillani, mutta nyt kun on tullut kudottua, niin sitten pysyy äitikin paikoillaan. ;) Ihan mukavaa se on viettää perheen yhteistä aikaa.
      Ihanaa alkavaa viikkoa myös teille!!

      Poista
  7. Iso kiitos leffasuosituksesta! Meillä leffa on marinoitunut lipaston laatikossa, juurikin tuon ikärajan vuoksi. Nytpä se kaivetaankin esille joku viikonloppu ja pidetään leffailta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kannattaa tämä leffa katsoa!! :) Sellainen hyvänmielen leffa oli. Mä koko aika odotin, että koska joku pahis saapuu, mutta ei siinä tullut ollenkaan. Vähän jännitystä oli, mutta ei mielestäni liikaa. Meillä tämä on kyllä hankintalistalla ehdottomasti! :)

      Poista
  8. Teillä on jo kynttelikkökin :) Itsekin kävin jo joulutavarat läpi, lähinnä kirppispöytäni vuoksi, mutta en vielä kynttelikköä tuonut, Sellaiset valopallot kyllä olisi jo haaveissa olohuoneeseen :) Voitaisiin tuo leffa joskus lainata, kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä nostin sen esille, kun en voi niitä kynttilöitä poltella, niin kaivoin useammat valot esille. Antavat kyllä ihanasti tunnelmaa!! Kannattaa kyllä kaivaa piristystä jo esiin. :D
      Tuo leffa me lainattiin Makuunista, mutta tarkoituksena on ostaa se itselle jossain vaiheessa. Eli kyllä saatte lainaan sitä sitten. :)

      Poista
  9. Aivan ihana joululeffa, kävin sen pari vuotta sitten 5-v pikkusiskon kanssa katsomassa enkä ole varma kumpi tykkäsi enemmän... Vaikka en muuten elokuvia katsoessa yleensä itke niin jostain syystä joululeffat itkettää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululeffoissa on kyllä ihan oma tunnelmansa, tykkään itekin niistä tosi paljon!! :) Mä tykkään monistakin lasten joululeffoista, muutama sellainen aikuistenkin joululeffa on ihan kiva, mutta eipä niitä ole yhtä monta, kun näitä lasten. ;)

      Poista
  10. Kiitos vinkistä, täytyypä laittaa korvan taakse. On tuo leffa muutaman kerran mielessä ollut mutta ei ole tullut hankittua. Mutta ehkä nyt.

    Itselläni odottaa kaapissa aivan ihanaa punaista lankaa josta suunnitteilla itselleni jouluksi villasukat. Mutta tarttee ensin saada lasten vermeitä valmiiksi että pysyvät pikkuseni lämpimänä.

    Mutta itsekkin olen juuri sellainen että jos sylissä ei vain istu ketään niin leffoja katsellessa puikot heiluvat samalla.

    Mukavaa joulunodotusta sinne, lähenee kokoajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää oli ihan uusi tuttavuus koko leffa!! :) Mutta eipä tarvinnut yhtään katua tätä valintaa. Oli kyllä hauska!!

      Oih, kuulostaa ihanalta punaiset villasukat!! <3 Näinhän se monissa jutuissa menee, että lapset menee itsensä edelle. Mutta kyllähän ne lapsetkin niin paljon möyrii maassa, että tarttee olla lämpimiä vaatteita.

      Joo, ihan sama on mulla. Meidän nuorin on nykyään niin iso, ainakin olevinaan. ;) Että äidin syli on kuulemma pikkuvauvoille. :D Kovasti hän siihen sitten aina jossain kohtaa leffaa itsensä tunkee. Osan leffasta siis kudoin ja osan pidin nuorinta sylissä. Niinhän se menee! :)

      Oikein mukavaa joulunodotusta myös teille!! <3 Tuntuu kyllä lähestyvän hurjaa kyytiä...

      Poista