torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdestoista



Tänään me oltiin nuorimman kanssa kahdestaan kerhossa askartelemassa. Saatiin noin hieno kuusi meille tehtyä! :) Jokainen sai koristella itselleen. Kyllähän nuorimmainen oli sitä mieltä, että kuusihan tuo on, eikä mikään kukka. Joten kuusi meillä jo on!! :) Myös saatiin huovasta askarrella joulutähtiä ja muutama korttikin tuli askarreltua. Mä ajattelin ite, että ei meillä varmaan siellä kovin kauaa mene, mutta toisin kävikin. ;) Askarreltiin niin innoissaan ja pieni kynttilähetkikin saatiin siellä olla ja evästauko, niin kyllähän siinä se koko aika menikin... Mutta kivaa meillä oli!! Päästiin laulamaan myös Nyt sytytämme kynttilän.

Potilaatkin rupee näyttämään jo kohtuu hyvävointisilta. Neiti pääsee huomenna jo kouluun, mutta vanhin kyllä huilaa vielä huomisen. Ihana juttu näin!! <3 Kyllä tämä tauti tästä nyt taltutetaan. Viikonloppuna on hiukan ohjelmaa, mutta kivaa sellaista, eikä mitenkään liikaa. Neidin yksi esiintyminen ja seurakunnan joulujuhla. Ens viikko meillä otetaan ihan rennosti, tehdään ainoastaan pakolliset jutut. Koska on ihanaa päästä nauttimaan myös joulusta, eikä niin, että ollaan koko porukka ihan tosi uuvuksissa, kun juostu paikasta toiseen. Nuorimman joulukirkko ja neidin joulujuhla sekä toiseksi vanhimman kaverisynttärit. Toki ens viikkoon mahtuu myös toiseksi vanhimman magneettikuvaus ym. Mutta iltoja vielä vapaina, pientä leipomista kyllä tarttee tehdä, että saadaan vähän herkkuja jouluksi, ainakin cakepopseja on toivottu ja allergiapipareita sekä yksi kaupan valmis piparitaikina leivotaan.

Oikein ihanaa torstaita jokaiselle!! <3
Tämän aamun joulukalenteriluukku ;)

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno joulukuusi ja aivan mahtavaa, kun taudit alkaa olla selätetty. <3
    Itsekin otan ensi viikon rennosti ja naureskelen vaan niille jotka ruuhkassa viimehetken ostoksilla säntäilee. :D

    Ihanaa viikonloppua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Kyllä mä tykkään itekin tosi paljon tuosta kuusesta!! On hieno!!
      Taudit päättivät palata takaisin... Itse olen taas maannut tämän päivän, kun vähän kuumeinen olo ja kurkku on tosi kipee. Mutta nyt me huilataan ja nautitaan sitten joulusta terveinä!! Onneksi meillä on nuo hommat niin hyvällä mallilla, että ei todellakaan mitään stressiä. Kummilasten paketit vielä kun saan vietyä, niin hyvä on. Mutta ostoksille ei tartte enään lähteä. Lähikaupasta saadaan puuttuvat jutut. Eli hyvällä mielellä!! Uskoisin, että joku jaksaa ens viikolla vähän imuroida, pestä vessat ja vaihtaa petivaatteet, siinä olis joulusiivous. Ja kaikki siihen päälle tehtävä on vaan ekstraa. Kyllä se joulu meillekin saapuu!!

      Ihanaa viikonloppua myös teille!! <3

      Poista
  2. Mä kirjoitin taas pitkät rimsut ja taas bloggeri sekosi :( Mut se meni kutakuinkin näin: Ihana kuusi <3 Mun pitäisi tehdä reissu perheen metsään, kun kuulin, että isäni on joutunut karsimaan katajan sieltä :) Ajattelin, josko veisin kukkakauppias-ystävälleni muutaman oksan kimppujani varten ;) Cakepopsit on ihania - aika näpertely vaan! Jippii, huomenna Tampereelle Saiturin Joulua katsomaan <3 Nyt mä julkaisen tän, peukut pystyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä niin tosi tylsä juttu, että tää bloggeri niin paljon takkuaa!! :( Mulla on käynyt myös monta kertaa samalla tavalla...
      Kiitos paljon!! <3 Kataja on kyllä aivan ihana, niin tosi kaunis. Siitä tulee ihan varmasti tosi kauniita kimppuja!!
      Saa nähdä mitä meillä tänä vuonna sitten leivotaan... Toivon mukaan tauti ei liikaa saa otetta. Ainakin me taistellaan niin paljon, että jotain meillä tehdään!! :D Jos en saa cakepopseja jouluksi, niin sitten mä teen niitä joku toinen kerta. Onneksi meillä on karkkeja jo jemmassa, niin niillä pärjätään kyllä. Toiseksi vanhin lupasi tehdä joulutortut, katsotaan pystyykö hän ne tehdä... Hänen ranteistaan löydettiin tänään tosi pahat tulehdukset... :( Mutta yritämme niin, että hän saisi ne leivottua jonkun avustuksella, kun olivat koulussa niitä tehneet. Haluaa siis itse tehdä myös taikinan. Oli ihastunut niihin kovasti! Eiköhän me tässä jotain keksitä. :)
      Nautihan sä tuosta Saiturin joulusta!! Ihan varmasti on näkemisen arvoinen!! Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!! <3

      Poista