perjantai 28. kesäkuuta 2013

Jouluinen kirja

Mitäs sitä muuta jouluihminen lukiskaan kesällä? ;)
Alkuun kirja tuntui aika pitkäveteiseltä, mutta mitä pidemmälle kirjaa luki, niin rupeskin muuttumaan tosi mielenkiintoiseksi. Sellainen kevyt kirja näin kesähelteille. ;) Luulen, että tulen lukemaan toiseen kertaan vielä ennen joulua, sen verran hauska kirja oli.
Oikein mukavaa kesää kaikille!! <3

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Joululahjoja

Tämmöisen kasan olen saanut joululahjoiksi jo kudottua (päättelemistä vaille ovat kyllä nuo kolme ylintä vielä)!! :) Alimmainen on kaulaliina, jonka luultavasti jätän ihan itselleni, lanka oli niin tosi hauska. Mutta kolme lahjaa on tässä ja muutamia villasukkiakin on valmistunut. Aikaisempina vuosina en ole saanut kesäisin oikein mitään aikaiseksi, mutta nyt oon ollut koko aika kutimet kädessä. Ja on kyllä niin tosi kivaa puuhaa!! :)
Myös lapsille olen löytänyt dvd leffoja ja ostin koko perheelle yhteiseksi joululahjaksi Frendit-sarjan kaikki tuotantokaudet!! Tää on ollut mun oma haaveeni jo kauan aikaa, kun niin monta levyä on niistä nykyisistä tuotantokausista hävinnyt ja osan lapset ehtivät pienempänä tuhoamaan. Vanhin tässä joku kerta sanoikin, että olis kiva saada niitä Frendejä. Nyt on sitten odottamassa joulua. Toki noita Frendejä ei ihan koko porukan voimin voi vielä katsella, mutta jossain vaiheessa sitten.
Myös muutamia muita juttuja on tullut ostettua, mutta niitä en tähän uskalla paljastaa. ;) Joku saaja voi täällä käydä lueskelemassa, niin ei paljastu ennen aikojaan lahjat. ;)
Jokos muut ovat joululahjoja miettineet/ostaneet?

Oikein ihanaa juhannusta ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3